Sunday, September 1, 2013

Seznamovací

Ahoj :)
Ještě než začneme naši dlouhou cestu blogování bysme se Vám chtěli představit. První bysme chtěli říct, že jsme se na tuhle chvilku velice těšily a plánovaly o čem náš blog bude ( občas to byla dost sranda ) a doufáme, že se nám naše plány vyplní, a že Vás náš blog bude bavit, tak jako už teď baví nás. 

Já jsem Terka a tady se budu podepisovat jako Tess. Co bych Vám o sobě napsala? Jsem celkem šílená a hrozně ráda zkouším nové věci. Mezi mé koníčky patří hodně sporty ( volleyball, jízda na koni, běh, plavaní, snowboard, bruslení…), jedna z největších částí mého života je zpěv, bez kterého nepřežiju ani den ( vysvětlujte pak rodině, že si musí užívat koncerty zadarmo každý den v koupelně :D. A od první třídy chodím povinně na hodiny klavíru. To myslím pro začátek stačí, abyste si o mně udělali takový malý obrázek a jenom bych chtěla ještě říct, že se strašně těším na blogování a doufám, že se Vám naše stránka líbit. 


Já se jmenuju Bety (na blogu budu jako Betty :D). Mezi mé uplně největší koníčky patří hlavně sporty (a to uplně všechny kromě fotbalu), cestování, jazyky, nakupování, focení a plánování budoucnosti :D. Není to tak dlouho, co jsem začala fotit, asi tak rok a půl zpátky. Nejvíc mě baví fotit portréty, detaily, streetové fotky, ale nerada fotím krajinu. Ráda zkouším nové věci, zažívám dobrodružství a překvapuju lidi.


Hi :)
Before we start our long journey of blogging we want to introduce ourselves. At first we would like to say that we are so excited about this moment. We´re plannig so long what we are going to write about ( really funny sometimes :D ) and we hope our plans´ll come true. We also hope you will enjoy our blogging as much as we do.

My name is Terka and I will be singned as Tess. What can I tell you about me ? I am quite crazy and I love to try new things.  I like sports ( volleyball, horseriding, swimming, snowboarding, skating,.. ). One of the biggest parts if my life is singing and I play piano for about 9 years. I think that is enough about me for now and I just wanna say that I am looking forward to blogging and I hope that you will like this side :) 


I'm Bety ( I'll be signed as Betty :D). I love sports ( everyone except football), travelling, languages, shopping, photographing and planning my future. It's not so long when I started taking photos it's about a year and half. I like taking street photos, details, portrait and less countryside. I like trying new things, having an advanture and suprising  people.


No comments:

Post a Comment